Jan Hrušínský přišel k rozumu? Situace je vážná, připouští!

Jan Hrušínský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 13:39

Zatímco celé Česko řeší, jak zastavit šíření nového koronaviru, Jan Hrušínský se obává likvidace svého divadla. Populární herec se nakonec přece jen umoudřil, už totiž připouští, že je situace vážná.

Jak vás stars24.cz informoval, Jan Hrušínský těžce nesl rozhodnutí zodpovědných osob o zákazu akcí s účastí nad 100 lidí. Principál Divadla Na Jezerce se v současné situaci obává jeho likvidace, pokud nepřijdou žádné kompenzace finanční ztráty ze strany státu. Obyčejní lidé však neměli pro jeho kritická slova moc velké pochopení.

Dnes člen slavného rodu na sociální síti popřál lidem dobrý den a spustil znovu. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří měli a mají k nám do divadla vstupenky, které bohužel nemohou využít. Taky bych rád poděkoval za slova podpory, která od vás do divadla přicházejí. I za slova nesouhlasná, leč slušná. Hulvátům děkovat nebudu,“ začal Hrušínský.

Vzápětí lidi ujistil, že situaci nezlehčuje. „Vážnost situace si pochopitelně uvědomuji, jen jsem nešťastný, protože nevím, zda dlouhodobě dokáži uživit lidi, kterým dávám práci a za které nesu odpovědnost,“ stýská si.

„Víte, v mnoha příspěvkových divadlech v podobných situacích mají v podstatě takové lepší placené volno. V soukromých divadlech to tak není. Tak mi tu přehnanou starost o divadlo, které už osmnáct let provozujeme – a o

Témata: Jan Hrušínský