Jiří Suchý po propuštění z nemocnice: Udělal jsem pitomost!

Jiří Suchý 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 11:38

Jiří Suchý se před pár dny dočkal propuštění z nemocnice, kde skončil kvůli naprostému vyčerpání. Legendární člen Semaforu nyní pronesl zajímavá slova. Vyčítá si totiž, že udělal pitomost, a nejenom jednu.

Minulý týden vás stars24.cz informoval, že legendární Jiří Suchý má zdravotní potíže, které ho upoutaly na nemocniční lůžko. Principál Semaforu se omlouval divákům, které prosil o odpuštění. Jeho bratr Ondřej prozradil, že příčinou hospitalizace bylo celkové vyčerpání.

V pondělí už se známý divadelník ozval z domova, čímž příznivce velice potěšil. „Ajrín mě dnes vyfotografovala a když jsem pohlédl na snímek, zjistil jsem s radostí, že už jsem doma. Děkuju všem, kteří nezapomněli, že žiju,“ vzkázal.

Suchý později promluvil pro web expres.cz a svým způsobem bilancoval. Těžko říct, jestli mu pobyt v nemocnici „otevřel oči“. „Napáchal jsem v životě spoustu pitomostí, kterých lituju, a kdyby to šlo změnit, neváhal bych. Nechtějte ale po mně, abych je tu vyjmenoval. Nerad se chlubím,“ řekl serveru.

Populární umělec v říjnu oslaví neuvěřitelné 89. narozeniny. Věk je podle něj ale jenom číslo. „Na minulost se ohlížím rád, ale bilancování to není. To si nechám na dobu, kdy budu stár,“ nechal se slyšet.

Témata: Jiří Suchý