Tereza Kerndlová pobouřila Česko: S respirátorem posílá vzkaz ze Španělska!

Tereza Kerndlová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 11:00

Tereza Kerndlová zveřejnila fotku, která může v současné situaci pobouřit spoustu lidí. Bylo nutné sdílet na sociální síti snímek s respirátorem? Populární zpěvačka vysvětlila svůj postoj.

Šíření nákazy koronavirem a její dopady na umělecký průmysl pochopitelně sledují české celebrity, kterým se ruší divadelní představení, vystoupení a koncerty. Týká se to i zpěvačky Terezy Kerndlové, která se snaží být nad věcí. Moc se jí to ale nedaří.

Na instagramovém profilu sdílela fotografii s respirátorem, kterou navíc doplnila šokujícím komentářem. „Někde jsem četla, že riskuju… Ne, neriskuju!“ je přesvědčená dcera legendárního zpěváka Ládi Kerndla.

„Koronavirus tady u nás v Marbelle není, ale i tak chci chránit sebe i své okolí, proto jsem si nechala poslat z Anglie respirátor! Jelikož jsou zrušeny všechny akce, prodloužila jsem pobyt do 31. března,“ vzkázala Kerndlová. Ve Španělsku ale situace růžová rozhodně není.

Od února tam zaznamenali už 2109 případů nákazy novým koronavirem, 47 z infikovaných zemřelo. Počtem nakažených se tak Španělsko stalo druhou nejhůře postiženou zemí v Evropě po Itálii.

Témata: Tereza Kerndlová