Martin Zounar: BUDE SVATBA!

Martin Zounar se snoubenkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 8:58

Martin Zounar má jasno! S přítelkyní Kateřinou, se kterou je teprve něco přes rok, chce strávit zbytek života. Zásnuby už proběhly, teď se chystá svatba. Chtěl by herec dalšího potomka?

Martin Zounar má za sebou v lásce mnoho kotrmelců, teď ale snad konečně našel tu pravou. Není divu, že současnou přítelkyni Kateřinu požádal o ruku již po roce vztahu. Zásnuby potvrdil webu ahaonline.cz.

O termínu svatby zatím jasno nemá. „Tak vzhledem k tomu, že byly zásnuby, musí být i svatba, to je snad jasný. Neřeknu vám kdy. I když do roka a do dne nezní zas tak úplně špatně. Dal se slib a něco v plánu máme,“ řekl serveru a dokonce nevyloučil, že jeho jedenáctiletá dcera se dočká sourozence.

„Určitě děti chceme. Je to nekrásnější na světě. Na pohlaví nezáleží. Už mám krásnou dceru, která je zdravá a šikovná. A další vyžením! Sofie dokonce chodí s Klaudií do školy a jsou kamarádky. Vše je, jak má být – a za to jsem moc rád,“ konstatuje populární herec.

Zounar už dříve prozradil, že velkou roli v seznámení se snoubenkou sehrála záliba ve psech. „Spojila nás jedna společná vášeň, a to jsou velcí psi. Ona má italské plemeno cane corso a já mám německou dogu,“ nechal se slyšet.

Témata: Martin Zounar