Dominika Gottová se konečně dočkala: Všichni si oddechli!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 12. března 2020 11:40

Dominika Gottová se konečně dočkala vytouženého životního posunu. Dcera mnohonásobného Zlatého slavíka by měla o víkendu učinit zásadní krok. Dovolí jí to však situace v zemi?

Dominice Gottové po jejím návratu do Česka nezištně podala pomocnou ruku kamarádka Šárka Rezková, když jí umožnila, aby bydlela u ní ve středních Čechách. Údajně ale nastal čas, aby už dům opustila. Zpěvačka měla Dominice naznačit, že by se do konce března měla přestěhovat.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka zatím při hledání bytu vždy narazila. Nejprve ji odmítli kvůli nevyzpytatelnému chování jejího manžela Tima Tolkkiho, pak zase nestihla využít nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová. Teď ale došlo k zásadnímu posunu.

Podle informací webu ahaonline.cz se bude Gottová do vlastního stěhovat již tento víkend, pokud to tedy turbulentní situaci v zemi umožní. „Našla jsem si konečně byt a už jsem za něj složila zálohu,“ svěřila se webu.

Jak už vás stars24.cz informoval, nemusí jít o jedinou velkou změnu v životě Dominiky Gottové. Podle očitých svědků si totiž vyzkoušela novou práci za pultem lahůdek. Je tedy možné, že také změní zaměstnání.

Témata: Dominika Gottová