Ewa Farna ukázala roztomilé dítě: Fanoušci jsou u vytržení!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 20:22

Fanoušci netrpělivě čekají, až jim Ewa Farna ukáže svého syna Artura. Oblíbená zpěvačka teď na sociální síti zveřejnila fotku roztomilého dítěte. Malý chlapeček to sice není, příznivce jsou přesto u vytržení.

Ewa Farna lidem syna Artura na sociální síti ukazuje tak, aby mu nebylo vidět do tváře. Před pár dny v televizním pořadu vysvětlila, proč to tak dělá. Až vyroste, chce dát chlapci v této věci na vybranou. 

Její rodiče nic takového řešit nemuseli, a tak mohli pořídit fotografii, kterou populární zpěvačka sdílela na instagramovém profilu. Jde o momentku z jejího dětství, podobné by jistě chtěla dopřát i svému synovi.

Popová hvězda snímkem poděkovala příznivcům za podporu, na jejím profilu už jich je neuvěřitelné množství. “Jo a tohle jsem malá já, a takovou mám radost, že nás tady je už 500 000,” děkovala.

Z čeho radost naopak nemá, je vládní opatření zakazující akce nad 100 lidí. Jak vás stars24.cz informoval, Farna nastalou situaci okomentovala na sociální síti. „Posílám vám v celém svém údivu hodně pozitivní energie, úsměvů a minimum strachu, který se tak rád a rychle šíří, často napáchá více zbytečné škody,“ vzkázala. 

Témata: Ewa Farna