Andrea Pomeje v existenčních problémech? Nečekaná díra do rozpočtu!

Andrea Pomeje 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 16:10

Andrea Pomeje se rovněž musí vyrovnat se státem nařízeným zákazem akcí. Diskžokejka se kvůli němu ocitla v existenčních potížích, protože přišla o zdroj příjmů. Zalepí nějak díru v rozpočtu?

V horší chvíli k nám epidemie nového koronaviru přijít nemohla, musí si říkat Andrea Pomeje. V době, kdy s přítelem řeší stěhování do nového a pochopitelně potřebuje každou korunu, jí kvůli nově nařízeným opatřením ruší jednu akci za druhou.

Dýdžejka je pochopitelně od včerejšího rána v šoku. „Pořadatelé mi hromadně ruší vystoupení, na kterých jsem finančně závislá. Bez hraní bych se neuživila, ale teď jsem o něj na neurčito přišla. Ale ruší mi třeba i malé akce pro dvacet lidí,“ přiznala webu extra.cz.

„V dubnu mám letět hrát do Thajska, ale vůbec nevím, co v té době bude. Tam se zatím nic neděje, ale měla bych strach, že tady bude někdo hysterčit a že by mě pak třeba nepustili zpátky,“ myslí si vdova po zesnulém herci.

Pomeje zatím neví, jaké to na ni bude mít dopady. „Ale už mi ruší i to, co se má konat až za dva měsíce. Chápu, že je těžké tu nemoc zastavit a nějaká opatření musela přijít, ale nikdo se mi nemůže divit, že z nich nejsem nadšená. Udělala mi velkou díru do rozpočtu.“ dodala.

Témata: Andrea Pomeje