Kazma opět šokoval Česko: S pomocí Jágra napálil Copperfielda!

Kazma se sešel s Davidem Copperfieldem

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 14:18

Populární bavič Kazma odhalil, na čem v posledních měsících tajně pracoval. V novém pořadu se s pomocí dobrého kamaráda Jaromíra Jágra dostal do bezprostřední blízkosti Davida Copperfielda. Co mu společně s hokejistou nakukali?

Kazma už má jeden vtípek se zahraniční celebritou na svědomí. Před lety se mu podařilo napálit celé Česko, když na České lvy propašoval falešného Jima Carreyho, o kterém se však spousta lidí domnívala, že jde o slavnou hollywoodskou hvězdu. Tentokrát se však v One Man Show rozhodl přímo napálit jednu velkou hvězdu.

Kamil využil známosti s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, kterého požádal, zdali by mu nezařídil setkání s kouzelníkem Davidem Copperfieldem, jehož syn je velkým hokejovým fandou. „Ty mě vyrušíš od tréninku, chceš, abych zavolal Davidu Copperfieldovi, a ještě mu lhal?“ nechápal zprvu olympijský vítěz z Nagana.

Jágr to nakonec pro kamaráda opravdu udělal, ale slavnému mágovi o něm řekl zajímavou věc. „Máš být v jednu hodinu v jeho kanceláři. Řekl jsem mu, že jsi nejpopulárnější a nejlepší kouzelník v České republice,“ vzkázal Kazmovi, který tak musel předstírat, že kouzlům rozumí.

Setkání s Copperfieldem bylo součástí cesty kolem světa, za kterou nechtěl Kazma utratit ani korunu. Všude se tedy prokazoval jako influencer a snažil se všechno mít zadarmo. Když se mu to nepodařilo, čekal ho trest.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma David Copperfield Jaromír Jágr