Timo Tolkki s napětím sleduje dění v Česku! Fanoušci ho prosí, aby se nevracel!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 13:38

Timo Tolkki je sice v zámoří, turbulentní dění posledních hodin a dní v Česku ale sledovat nepřestal. Tuzemští fanoušci se na něj obrátili s jednou prosbou. Vyslyší je finský hudebník?

Timo Tolkki je sice v Mexiku, přesto stále napjatě sleduje dění v Česku, kde přibývá případů nákazy koronavirem. Stačí zabrousit na jeho profil a hned si všimnete, jak často v posledních dnech používá slovo koronavirus, které je v současnosti nejskloňovanějším výrazem současnosti.

Na jeho facebooku se teprve před pár hodinami objevila zmínka o současné situaci v Česku, kde už úřady evidují přes šest desítek nakažených. Tolkki své fanoušky informoval o zákazu akcí nebo uzavření tuzemských škol.

V diskuzi pod příspěvkem se objevovaly nejrůznější názory. Někteří lidé projevovali souhlas s přijatými opatřeními, jiní stále ještě právoplatného manžela Dominiky Gottové prosili, aby si rozmyslel plánovaný návrat do Česka.

Finský hudebník o něm mluvil během minulého týdne, kdy ještě situace nebyla tak vážná. „Takže plán vypadá následovně. Teď mě čekají čtyři koncerty v Mexiku, pak zpátky do Prahy kvůli nějaké práci,“ oznámil před pár dny na sociální síti. Tak uvidíme, jestli si to ještě nerozmyslí.

Témata: Timo Tolkki