S rakovinou bojující Anička Slováčková: Neví, co bude dál!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 11:38

Anička Slováčková už několik měsíců bojuje s rakovinou a nově musí řešit také koronavirus, konkrétně jeho dopady na živobytí. Bojí se totiž toho, že nastane situace, kdy nebude vědět, co bude dál.

Když před časem lidé viděli, jak Anička Slováčková v době nákupní paniky plní košík, ona tvrdila, že nějaký koronavirus rozhodně neřeší. Teď už platí, že opak je pravdou. I na ní totiž dopadají rozhodnutí státu o zákazu konání akcí nad 100 lidí. Informovala o tom na sociální síti.

„Bohužel se o víkendu na Krysaři neuvidíme. Bohužel se neuvidíme ani v sobotu v Čelákovicích na plese, kam jsme se všichni za vámi moc těšili,“ rozesmutnila fanoušky talentovaná herečka a zpěvačka, která už několik měsíců statečně vzdoruje rakovině.

Dcera slavných rodičů dala na instagramu najevo, že si přeje, aby opatření byla jen krátkodobá. O práci totiž přijít nechce. „Doufejme, že je toto omezení opravdu otázkou pár dní. Jinak nevím, co bude dál,“ uvedla.

Zatím ale musí hledat náhradní program, což bere s humorem. „K tomu mi nefunguje wifina, takže nemůžu čumět ani na Netflix. Co bude dál? Vtip samozřejmě. Teda fakt mi nefunguje… Ale je vtip, že bych to tu hrotila,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková