Lucie Bílá vyzrála na koronavirus? Tohle vzkázala fanouškům!

Lucie Bílá 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 8:59 | Aktualizováno: 12. března 2020 10:22

Lucie Bílá přišla kvůli současné situaci kolem koronavirové nákazy o několik koncertů na Slovensku, evidentně ji to ale nijak zvlášť netrápí. Fanouškům totiž prozradila, jak na virus vyzrála.

Stát včera kvůli současné koronavirové nákaze rozhodl o zákazu konání akcí s účastí nad 100 lidí. Toto rozhodnutí výrazně dopadá také na hudební průmysl, který se s tím už téměř 24 hodin vyrovnává. Nastalou situaci již komentovala např. Ewa Farna.

Své si na sociální síti řekla také Lucie Bílá, která z rozhodnutí slovenské vlády přišla o dlouho plánované turné u našich východních sousedů. První koncert se přitom měl uskutečnit právě dnes. Mnohonásobná Zlatá slavice ale našla způsob, jak fanouškům zážitek dopřát.

„Moji milovaní, nesmím za vámi, ale mám řešení...zítra ve 21.00 si zapněte své telefony a počítače a já vám s láskou zazpívám přes instagram a facebook ....živé vysílání s pianistou Petrem Maláskem, jen pro vás,“ vzkázala příznivcům na sociální síti.

Lidi zároveň poprosila, aby nepropadali panice. „Ono přeci neprší pořád, všechno bude určitě dobré a zase zasvítí sluníčko a ten syčák půjde někam do háje. Kdyby vám bylo ouvej, já vám budu klidně zpívat na instáči, hlavně se nebojte, bude to určitě brzy zase dobrý,“ dodala.

Témata: Lucie Bílá