Dominika Gottová na křižovatce: Velká životní změna?!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 8:28

Dominika Gottová zvažuje v těchto dnech velkou životní změnu, která může sehrát zásadní roli při hledání vlastního bydlení. O čem přemýšlí nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta?

Dominika Gottová se momentálně ocitá v dalším kritickém období, které rozhodne o jejím osudu. Po návratu domů z Finska si konečně shání vlastní bydlení. Aby ho dokázala zaplatit, potřebuje mít stálou práci.

Momentálně přitom přemýšlí o novém povolání. Podle očitých svědků se totiž nově ocitla za pultem lahůdek ve stejném obchodním centru, kde dosud pracovala v baru. „Pracuji tam stále, ale dostala jsem tuto nabídku od moc milé paní, a tak jsem si to chtěla vyzkoušet,“ řekla webu blesk.cz.

„Jak to bude dál, to zatím nechci v tuto chvíli veřejně sdělovat,“ konstatovala Gottová, která tím pádem naznačila možnou změnu zaměstnání. Nevadí jí ani fakt, že v lahůdkách by byla lidem více na očích. „Na pozornost lidí jsem zvyká,“ nechala se slyšet.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka by se měla rozhodnout co nejrychleji, protože kamarádka Šárka Rezková jí naznačila, že by do konce března měla opustit dům ve středních Čechách. Bez stálého příjmu totiž vlastní byt zaplatí jen těžko.

Témata: Dominika Gottová