Bolek Polívka: Proč otálel s další svatbou přes 20 let?

Bolek Polívka s manželkou Marcelou (foto: Tino Kratochvíl) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 16:57

Bolek Polívka se v únoru v tichosti a tajnosti potřetí v životě oženil. Dlouholetá partnerka Marcela čekala na svatbu přes 20 let. Proč oblíbený herec se sňatkem tak dlouho otálel?

Jak vás stars24.cz informoval, v den s magickým datem 22.2.2020 se potřetí oženil Bolek Polívka. Svatbou konečně zpečetil 24 let trvající vztah s partnerkou Marcelou Černou, která je maminkou jeho tří nejmladších dětí, dcery Mariany a synů Jana a Františka Antonína.

Obřad se jim povedlo téměř dokonale utajit, podrobnosti nebo první fotografie novomanželů se začaly objevovat až po několika dnech. Oblíbený herec ale stále neodpověděl na otázku, proč se sňatkem s dlouholetou partnerkou tak otálel. Odpověď poskytl až na víkendovém předávání Českých lvů.

„Taky to byla domluva, že v jistém věku a v jisté datum, a když to děti schválí, tak se staneme manželi,“ prozradil webu super.cz a s humorem dodal, že rád říká, že „musí něco konfrontovat s chotí“ nebo že počká až na to, „co řekne manželka“.

Dvojnásobný držitel Českého lva má za sebou již dvě manželství. S první ženou Stanislavou má nejstarší dceru Kamilu. Druhou manželkou byla francouzská herečka Chantal Poullain, se kterou má syna Vladimíra, rovněž herce. Potatila se i druhá nejstarší dcera Anna, jejíž maminkou je Evelyna Steimarová.

Témata: Boleslav Polívka