Jiří Suchý: Dobré zprávy o jeho zdraví!

Jiří Suchý 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 13:09

Jiří Suchý minulý týden vyděsil fanoušky, když se jim na sociální síti ozval z nemocnice. Po pár dnech napětí se příznivcům konečně ulevilo. Legendární principál Semaforu pro ně má dobré zprávy.

Přesně před týdnem vás stars24.cz informoval, že Jiří Suchý má zdravotní potíže, které ho v těchto dnech upoutaly na nemocniční lůžko. „Ležím už nějaký čas ve špitále a špitám,“ svěřil se minulé úterý a prosil o odpuštění diváky, kteří přišli do Semaforu, kde se pochopitelně nehrálo.

V pondělí příznivce potěšil dobrou zprávou, když se na sociální síti objevila jeho fotka s doprovodným komentářem. „Ajrín mě dnes vyfotografovala a když jsem pohlédl na snímek, zjistil jsem s radostí, že už jsem doma. Děkuju všem, kteří nezapomněli, že žiju,“ vzkázal divadelní principál.

Jeho mladší bratr Ondřej už dříve prozradil, proč byl jeho starší sourozenec hospitalizován. Na vině mělo být vyčerpání, jelikož Suchý i ve svých 88 letech nadále žije velice aktivně a v divadle hraje v několika představeních.

Semafor zrušil kvůli Suchého indispozici během minulého týdne dvě představení, což ho jistě velice mrzelo, stejně jako páteční zrušený koncert a beseda v Poděbradech u příležitosti vernisáže jeho obrazů.

Témata: Jiří Suchý