Principál Jan Hrušínský zuří: Divadlo jde kvůli koronaviru do likvidace?!

Jan Hrušínský 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 11:50

Jan Hrušínský má strach o další fungování Divadla Na Jezerce, kde budou muset kvůli vládním opatřením rušit představení. Slavný herec dal jasně najevo, co si o dnešním rozhodnutí politiků myslí.

Jan Hrušínský už několik let hercům také šéfuje, protože je principálem jednoho pražského divadla. V souvislosti s dnes ohlášenými opatřeními kvůli koronaviru se ovšem obává jeho konce. Průchod emocím dal dnes dopoledne na sociální síti.

„LIKVIDACE Divadla Na Jezerce! Likvidace všech nepohodlných. Likvidace malých firem. Dnes premiér Bureš a kluk, který zastává funkci ministra zdravotnictví, ohlásili kvůli 38 nemocným lidem s příznaky lehké chřipky zákaz divadelních představení,“ stěžuje si člen slavného hereckého rodu.

„I v tak malých divadlech jako je Divadlo Na Jezerce, kam jsme zakoupili a kde používáme dezinfekci a dodržujeme všechny hygienické zásady. O kompenzaci milionových ztrát ani slovo. Evidentně kompenzovány nebudou,“ posteskl si.

Hrušínský na facebooku dokonce vyčíslil, kolik ho budou zrušená divadelní představení stát. „Náklady na provoz divadla (cca 2 miliony měsíčně) jedou dál,“ napsal a dál se obouval do osoby premiéra Andreje Babiše.

Témata: Jan Hrušínský Divadlo Na Jezerce