Ivana Gottová: PRAVDA o manželství s Mistrem!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 11:11

Proč se Ivana Gottová zamilovala do výrazně staršího zpěváka? Otázka, na kterou pořád hledá spousta lidí odpověď. Pravdu o jediném manželství Karla Gotta se teď rozhodl říct Bohuš Matuš.

O vztahu Karla Gotta (†80) s jeho manželkou toho zaznělo spoustu, mnohokrát jsme slyšeli, že Ivana Gottová si legendárního zpěváka vzala jen z vypočítavosti. Lidé, kteří měli k páru opravdu blízko, ovšem v naprosté většině případů tvrdili něco jiného.

O jediném manželství mnohonásobného Zlatého slavíka se teď rozhodl promluvit zpěvák Bohuš Matuš, který sám svými vztahy poutá velkou pozornost. V poslední době má třeba podezřele blízko k teprve šestnáctileté Lucince.

Matuš měl několikrát možnost sledovat, jak se k sobě zpěvák a jeho žena chovají. Co vypozoroval? „Ivana je hrozně fajn holka, potkával jsem se s ní během muzikálu. Myslím, že její manželství s Karlem bylo plné lásky a souznění a upřímnosti,“ řekl webu extra.cz.

Dnes se stačí podívat, jak pečlivě Ivana Gottová pečuje o odkaz svého manžela od jeho říjnového úmrtí, a je jasné, že měla slavného zpěváka doopravdy ráda.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Bohuš Matuš