Dagmar Havlová po kolapsu: Musí na vyšetření!

Dagmar Havlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2020 10:33

Dagmar Havlovou postihl o víkendu naprosto nečekaný kolaps během Českých lvů. Bývalá první dáma po něm evidentně nehodlá nic podcenit. Na sociální síti už prozradila, že se chystá na vyšetření.

Dagmar Havlová se díky úspěšné komedii Vlastníci ve velkém stylu vrátila k filmu. Ocenili to i akademici, kteří jí za roli v tomto filmu nominovali na Českého lva. Sošky se předávaly v sobotu večer v pražském Rudolfinu, nejlepší herečkou v hlavní roli však byla vybrána Tereza Ramba, její kolegyně ze zmíněného snímku.

Bývalá první dáma se přesto dobře bavila, než se stalo něco nečekaného. Jak vás stars24.cz informoval, Havlová se po ceremoniálu zhroutila v uzavřeném VIP salónku. Kolegové jí ihned přispěchali na pomoc a po malé chvilce už manželku bývalého prezidenta odváželi domů do Střešovic.

Populární herečka se k celé záležitosti vrátila v komentářích pod příspěvkem na instagramu. Na Lvech prý předtím, než se jí udělalo zle, panovala dobrá atmosféra. Když došlo k incidentu, naštěstí měla kolem sebe duchapřítomné lidi.

„Byl tam u mě lékař,“ prozradila Havlová v jedné z odpovědí. Celou záležitostí se podle svých slov ještě hodlá zabývat. „To nebylo leknutí. Malý kolaps. Zajdu na vyšetření,“ svěřila se manželka prvního českého prezidenta.

Témata: Dagmar Havlová