Timo Tolkki o koronaviru: Někdo chce vydělat hodně peněz!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 16:30

Když Timo Tolkki opouštěl Česko, nebyl tu jediný případ nákazy koronavirem. Teď už je nová nemoc u nás i v Mexiku, kde se finský hudebník momentálně nachází. Co si manžel nejstarší dcery Karla Gotta o chorobě myslí?

Když zabrousíte na profil Tima Tolkkiho, nejspíš si všimnete, jak často v posledních dnech používá slovo koronavirus, které je bezpochyby nejskloňovanějším výrazem současnosti na celém světě. Nová choroba evidentně zajímá i stále ještě právoplatného manžela Dominiky Gottové, který momentálně pobývá v Mexiku.

Tamní lékaři, jednoho on sám průkazně navštěvuje, zatím nezaznamenali ani 10 případů nákazy. Tolkki dnes přišel se svérázným názorem. „Je mi čím dál tím jasnější, že koronavirus je lidmi vytvořená věc. Za pár dní představí vakcínu a někdo vydělá hodně peněz,“ napsal na facebooku.

Finský hudebník během minulého týdne naznačil, že má v plánu návrat do Česka, kde je situace přece jen o něco vážnější. K dnešnímu dni už je u nás potvrzeno 35 nakažených. Timo se ale podle všeho nebojí.

„Takže plán vypadá následovně. Teď mě čekají čtyři koncerty v Mexiku, pak zpátky do Prahy kvůli nějaké práci,“ oznámil Tolkki před pár dny na sociální síti. Jeho žena se tedy má zase na co těšit.

Témata: Timo Tolkki