Jak je na tom Eva Pilarová? Nikdo za ní nesmí!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 15:40

Legendární zpěvačka Eva Pilarová se dál zotavuje po loňské operaci, od které jí trápí další zdravotní potíže. Momentálně je v péči boromejek, které k ní jako jediné mají přístup. I domova se totiž týká zákaz návštěv.

I na Evu Pilarovou doléhají vládní opatření týkající se šířící se nákazy koronavirem. Lékaři jí před časem nechali přesunout z nemocnice na pražském Karlově náměstí do Domova svatého Karla Boromejského v pražských Řepích.

Kvůli nové nemoci budou nově povoleny jen návštěvy v hospicech a u dětských pacientů. Její manžel Jan Kolomazník tak bude muset zákaz respektovat. „Když to řekl pan ministr, musíme se podvolit, uvidíme, jak dlouho to bude trvat,“ uvedl pro web expres.cz.

O zdravotním stavu manželky ho budou tamní řádové sestry jistě informovat, zatím ale může fanoušky několikanásobné Zlaté slavice potěšit. Daří se jí zase o něco lépe. Před časem se přitom ani nedokázala postavit na nohy.

„Má větší chuť k jídlu, u boromejek naštěstí dobře vaří, na milovanou vepřovou panenku na minutku si ale bude muset ještě počkat,“ prozradil Kolomazník, který už by legendární zpěvačku měl zase rád doma.

Témata: Eva Pilarová