Lucie Bílá: U dveří na ni čekal podivín! Zasáhl Radek Filipi!

Lucie Bílá 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 14:17

Lucie Bílá a Radek Filipi měli doma nečekanou návštěvu. Jan Kraus si svalnatého přítele zpěvačky pozval do své show a on překvapil zajímavou historkou. Jak dopadl podivín, který klepal Slavici na dveře?

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Bílá a Radek Filipi stále nechystají svatbu a tvrdí, že k lásce žádný papír nepotřebují. Odkládáním sňatku však možná sami přivolali bizarní situaci, o které Filipi minulý týden vyprávěl v Show Jana Krause.

„Jeden pán přišel s kuframa k nám domů,“ zaskočil slavného moderátora. „Lucce psal už několik let předtím dopisy, a tak se jednou vracíme z koncertu a vidíme člověka se dvěma velkými kufry. A on jako, že se chce nastěhovat k Lucce,“ popsal svalovec výchozí situace.

Podivín se nejspíš zalekl fyzické konfrontace s mistrem světa v bench-pressu, která by pro něj určitě nedopadla dobře. Stačilo tedy, aby Radek pronesl pár slov a záhadný cizinec s kufry se odebral pryč od domu slavné zpěvačky.

„Tak mu říkám, že tady ve třech nebudeme, tak dobrovolně odešel,“ prozradil Krausovi rozuzlení celé situace. „Od té doby nepíše,“ dodal Filipi, který si Lucii Bílou střeží jako oko v hlavě. Tak uvidíme, jestli spolu někdy dokráčí k oltáři.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi