Agáta Prachařová si postěžovala: Mám to strašně těžké!

Agáta Prachařová s dcerou Miou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 13:39

Agáta Prachařová už zažila lepší časy, po rozchodu s manželem Jakubem jí nedávno nevyšel ani vztah s podnikatelem Zdeňkem. Dvojnásobná maminka to má podle svých slov strašně těžké.

Agáta Prachařová strávila poslední dny v Izraeli, kde momentálně žije část její rodiny, např. maminka Veronika Žilková. Známá herečka má celkem čtyři děti, a tak toho sama hodně ví o odloučení, které prožívala její dcera.

Modelka a moderátorka se do Česka vrátila v neděli a hned hledala společnost malé dcery, kterou má s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem, s nímž se rozvádí. Právě on měl holčičku pravděpodobně na starosti.

„Konečně spolu… Je strašně těžké být občas bez ní, ale co se dá dělat… Život není, co chceš, ale co vydržíš,“ svěřila se dvojnásobná maminka, která si po příletu domů hned udělala s dcerou Miou dámskou jízdu. Když byl Mezinárodní den žen…

Agátin stesk po dětech fanoušci chápali, ale vyslovili se jasně. „Agátko, každá z nás si zaslouží mít čas občas bez dětí, i my matky jsme jen ženy. Já byla teď o víkendu bez dětí, bez chlapa a dokonce jsem měla i volno v práci a můžu jen říct, že je škoda, že víkend netrvá alespoň týden,“ vzkázala jí jedna z fanynek.

Témata: Agáta Hanychová