Gottová ji dostala do nemocnice? Rezková prozradila, jak na tom je!

Šárka Rezková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 12:18 | Aktualizováno: 11. března 2020 13:01

Dominika Gottová našla po návratu z Finska azyl u kamarádky Šárky Rezkové, se kterou se ovšem v posledních dnech pod jednou střechou nepotkávají. Zpěvačka totiž skončila v nemocnici. Co se jí stalo?

Šárka Rezková se koncem loňského roku rozhodla podat pomocnou ruku kamarádce Dominice Gottové, která se rozhodla vrátit z Finska domů do Česka, kde ale neměla střechu nad hlavou. Známá zpěvačka jí nabídla azyl, přesto k ní osud není milosrdný.

Jak vás stars24.cz informoval, Rezková v těchto dnech skončila v pražské nemocnici Na Bulovce. Je otázkou, jakou roli v tom sehrál stres, který bezpochyby způsobuje přítomnost nejstarší dcery Karla Gotta (†80).

Jisté je jen jedno, Rezková zatím rozhodně nepůjde domů. Naopak hrozí, že bude muset na operaci. „Zkouším řešit ženský problém, který mám. Nechci o něm ale otevřeně mluvit,“ řekla webu ahaonline.cz.

Fanoušky se ale rozhodla uklidnit vzkazem z nemocničního lůžka. „Lékaři tady na gynekologické klinice na Bulovce se o mě moc hezky starají. A dokonce už mi fanoušci posílají sladké i květinové dary. Moc jim děkuji,“ vzkázala zpěvačka.

Témata: Šárka Rezková Dominika Gottová