Ewa Farna dala synovi na vybranou!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 11:40

Syn zpěvačky Ewy Farne Artur již brzy oslaví roční narozeniny, fanoušci ho ovšem zatím pořádně neviděli. Změní se to někdy? Populární zpěvačka prozradila, jak se v otázce soukromí chlapce hodlá chovat do budoucna.

Je to už tři čtvrtě roku, co se Ewa Farna poprvé stala maminkou, v červnu loňského roku se jí a jejímu manželovi Martinu Chobotovi, který hraje v její doprovodné kapele, narodil syn Artur. Ona chlapce lidem na sociální síti ukazuje, ovšem tak, aby mu nebylo vidět do tváře. V pořadu Život ve hvězdách prozradila, co jí k tomu vede.

„Syna neukazuji záměrně. Je to člověk a ne veřejný majetek,“ vysvětlila popová hvězda, se kterou nikdo nemusí polemizovat o tom, že o popularitě a jejích nechtěných aspektech něco ví, což v rozhovoru sama připomněla.

„Já sama jsem poznala, co to je zájem veřejnosti. Co všechno si člověk může a nemůže dovolit, když je z něj veřejná osoba. A to synovi neudělám. To ať si jednou vybere on sám, jestli chce, nebo ne,“ konstatuje oblíbená zpěvačka, která si nemůže vynachválit, jak tříčlenná rodina funguje.

„Myslím, že péče o dítě a společná práce se nám daří skloubit skvěle. Potěšilo mě, když jsem zjistila, že to není konec všeho, ale je to teď prostě jen jiné. Mám skvělého manžela, který mi moc pomáhá. Mohu si jít něco zařídit a vím, že je Artur v dobrých rukou,“ dodala Farna.

Témata: Ewa Farna