Monika Bagárová upřímně: Jak zvládá první těhotenství?

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 11:01

Monika Bagárová působí dojmem, že těhotenství zvládá dobře, s klidem totiž dělá porotkyni v talentové soutěži SuperStar. Jak ale novou životní zkušenost zvládá doopravdy? Zpěvačka to před časem prozradila.

Vedle vánočního stromečku se Monika Bagárová pochlubila, že s partnerem, zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, čekají děťátko. Od února pak známe i pohlaví jejich prvního společného potomka. „Budeme mít holčičku,“ prozradila současná porotkyně a někdejší účastnice SuperStar.

Když o těhotenství mluvila naposledy, chválila si, že ji prakticky nijak neomezuje. „Cítím se super, vážně. Mám dojem, že mi těhotenství ani nijak nenarušilo pracovní nasazení, naopak bych řekla, že makám paradoxně ještě víc,“ svěřila se v únoru webu blesk.cz.

Tou dobou si sympatická zpěvačka libovala, že přes den má spoustu energie a únava na ní padne až večer. „Ale jinak je mi hrozně fajn, užívám si to a na všechno, co přijde, se hrozně těším. Je to naprosto nová etapa života,“ nechala se slyšet.

„Vždycky jsem to tak chtěla a jsem strašně šťastná, že budu mladá máma. Říkám si, že budu mít aspoň na všechno dost sil, všechno hezky zvládnu… Do budoucna bych určitě chtěla děti alespoň dvě nebo tři,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová