Lucie Vondráčková po čtyřicítce: VELKÉ PLÁNY do budoucna!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 9:35

Z Lucie Vondráčkové se o uplynulém víkendu stala čtyřicátnice, to ale rozhodně neznamená, že by patřila do starého železa. Sympatická herečka a zpěvačka má naopak velké plány do budoucna.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková oslavila v neděli kulaté 40. narozeniny a na sociální síti se pochlubila krásným dárkem, náhrdelníkem s nápisem „mommy“ neboli maminka. Podle webu extra.cz si však v posledních týdnech snažila udělat radost sama.

Přišlo se totiž na to, že u bytu v lukrativní části Prahy s hodnotou kolem 30 milionů korun nově figuruje kromě jména exmanžela Tomáše Plekance i jméno oblíbené herečky a zpěvačky s tím, že jde o jmění obou dvou. A podle serveru už má s nemovitostí konkrétní úmysly.

Byt má totiž nabízet na realitním portálu k pronájmu za 85 tisíc měsíčně. Případnému nájemci je k dispozici zhruba od poloviny února, nabídka je ale stále k dispozici, což značí, že se zatím nikdo takový nenašel.

Dle výše uvedeného webu to tím ale rozhodně nekončí. Dvojnásobná maminka má usilovat o převod bytu na sebe a jeho následný prodej. Za získané peníze by pak ráda opatřila pro sebe a dva syny dům. Tak uvidíme, jak to dopadne.

Témata: Lucie Vondráčková