Leoš Mareš v SuperStar: UTEKL Z VYSÍLÁNÍ!

Leoš Mareš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. března 2020 9:08 | Aktualizováno: 11. března 2020 18:54

Tohle se za více než 10 let vysíláno soutěže ještě nestalo! Jeden z porotců, dřívější moderátor podobných šou Leoš Mareš, utekl z vysílání!

Když před porotu přišel mladý Pavel, ještě netušil, čeho bude svědkem hned poté, co dozpívá. Leoš se totiž omluvil a doslova zdrhnul z místnosti!

Divit se nestačili ani Marešovi kolegové, kteří nechápali, co se děje. Za chvíli dorazil Mareš zpět, omluvil se zpěvákovi a po pár sekundách se vrátil zpět na své místo.

Vysvětlení se dožadoval i Paľo Habera, který se hned zeptal, kam Leoš odešel. "Já jsem si myslel, že to vydržím do pauzy, ale nešlo to, fakt prostě. Fakt jsem strašně trpěl," řekl Mareš.

"Chtěl jsem to vydržet, ale opravdu jsem si nyní uvědomil během těch několika vteřin, že budu muset asi jít k doktorovi. Je to tady, přátelé. 43 let a ...to nastoupilo jakože úplně ...," vysvětlil Mareš s tím, že zkrátka musel odejít na toaletu.

"Omlouvám se, nechtěl jsem, aby to působilo jako akt neúcty, děkuji za pochopení," řekl směrem ke zpěvákovi a rovnou přistoupil k hodnocení. "Bylo to perfektní. Já sem teď nemohu přijít a ještě ke všemu říci, že to nebylo dobré," prohlásil Mareš.

Shodl se na tom i se zbytkem poroty, která doufala, že Mareš už to vydrží a že podobné problémy přijdou nejdříve v padesátce, jak mu sdělil Habera.

Témata: Leoš Mareš