Roman Šebrle v karanténě: Vystavil kolegy nebezpečí nákazy?!

Roman Šebrle 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2020 9:00

Roman Šebrle v těchto dnech pyká za dovolenou v Itálii, kde se v Evropě zdaleka nejvíce rozšířil nový koronavirus. Televize Prima ho minulý týden stáhla z obrazovky a údajně tomu předcházely dost dramatické okamžiky.

Jak vás stars24.cz informoval, šíření nákazy koronavirem v Česku se dotklo i provozu dvou českých komerčních televizí. Nova přerušila natáčení nekonečného seriálu Ulice, Prima pak postavila mimo službu hlasatele hlavní zpravodajské relace Romana Šebrleho.

Bývalý úspěšný atlet a olympijský vítěz z Arén 2004 totiž navštívil rizikový region v Itálii. Podle původních informací se měl zachovat příkladně a pobyt v zahraničí nahlásit zaměstnavateli, který ho odkázal na hygienickou stanici a přijal odpovídající opatření. O víkendu však vyšlo najevo, že to celé mohlo být trochu jinak.

Web expres.cz uvedl, že podle jeho informací si na přístup Šebrleho stěžovali někteří kolegové z televize. Mělo jim vadit, že se v jejich očích zachoval nezodpovědně a zbytečně ohrozil ostatní.

Po návratu z Itálie měl totiž ještě tři dny pracovat, až pak se uchýlil do domácí karantény. Během tří dnů mělo dokonce dojít k několika ostrým slovním konfrontacím. Na Primě teď doufají, že Šebrle nebude mezi nakaženými.

Témata: Roman Šebrle