Berenika Kohoutová o porodu: Řvala, až to prasklo!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 21:16

Berenice Kohoutové se ulevilo, když její prvorozená dcera Lola přišla před několika týdny na svět. Herečka a zpěvačka dosud o detailech porodu moc nemluvila, teď se rozhodla konečně něco prozradit.

Dnes jsou to tři týdny, co vás stars24.cz informoval, že se Berenice Kohoutové narodil první potomek, dcera s netradičním jménem Lola. Jinak jsme se od ní ale moc dalších podrobností nedočkali.

Už před porodem talentovaná herečka a zpěvačka prozradila, že dítě přijde na svět v nemocnici ve středočeských Neratovicích. Její maminka, spisovatelka Irena Obermannová, pak prozradila, že holčička přišla na svět v pátek 14. února, tedy v den svatého Valentýna.

Teď se ale rozmluvila i sama prvorodička, když na instagramu popsala konkrétní detaily porodu. „Já teda u porodu řvala tak, že podle mě praskla taková ta trubka, co vede z Neratovic podél silnice,“ prozradila Kohoutová.

Ve zbytku příspěvku, kde toto uvedla, si Berenika pochvalovala, že má po svém boku přítele Kryštofa. „Díky, Kryštofe. Doufám, že budeme lámat ty skály spolu ještě hodně dlouho!“ vzkázala. 

Témata: Berenika Kohoutová