Vzkaz Aničky Slováčkové: Navzdory nemoci myslí i na ostatní!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 18:27

Kdo by čekal, že v současné životní situaci bude Anička Slováčková myslet jen na sebe, ten je na omylu. Navzdory zákeřné rakovině, se kterou bojuje už několik měsíců, opět ukázala, že jí záleží i na ostatních.

Anička Slováčková už několik měsíců řeší zákeřnou nemoc, která je téměř výhradně ženským problémem. Není tedy divu, že si dnes, na Mezinárodní den žen, vzpomněla na všechny příslušnice stejného pohlaví. Co jim na sociální síti vzkázala?

Podle všeho příspěvkem reagovala na vzkazy od příznivců, kteří jí v boji s chorobou drží palce. „Ženy! I já vám všem ze srdce přeji jen to nejkrásnější,” napsala na instagramovém profilu. 

Talentovaná herečka a zpěvačka pak připojila pár rad. „Hlavně - naučte se mít rády, je to alfa a omega všeho. Věřte samy v sebe, protože jste úžasné!” uvedla dcera slavných rodičů, která bojuje s rakovinou prsu.

„A já nás všechny obdivuju za to, kolik toho zvládneme. Buďme sobě navzájem inspirací, pomáhejme si a táhněme za jeden provaz,” dodala Slováčková s tím, že právě ženy podle jejího názoru ovládají svět.

Témata: Anna Slováčková