Ivana Gottová neskrývá překvapení: Poděkování fanouškům!

Fanoušci vyzdobili hrob zpěváka Karla Gotta 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 17:04 | Aktualizováno: 9. března 2020 13:01

Ivana Gottová pravidelně chodí k hrobu svého manžela, který loni v říjnu podlehl leukémii. Dnes ráno byla po návštěvě příjemně překvapená. Co se na místě posledního odpočinku změnilo?

Ivana Gottová si nenechala zkazit náladu faktem, že na Pražském hradě dnes bez jejího vědomí pořádají koncert s podtitulem Pocta Karlu Gottovi, a to u příležitosti oslav sedmi let prezidentství Miloše Zemana. Fanoušci jejího zesnulého manžela jí totiž udělali velkou radost.

Potěšila jí nová výzdoba hrobu legendárního zpěváka na hřbitově na pražských Malvazinkách. Svíčky, od kterých v minulosti vznikl požár, nahradily neškodné květiny, čehož si vdova při ranní inspekci samozřejmě všimla.

„Krásné nedělní ráno, děkujeme za jaro, které jste Kájovi přinesli,” napsala Ivana Gottová na facebookovém profilu svého manžela, jehož fungování před časem obnovila. Příznivcům pak ještě popřála hezké dny.

Fanoušci tak podali další důkaz o tom, že o osobu Karla Gotta je dál velký zájem. K místu posledního odpočinku totiž proudí i dál, ačkoliv byl odhalen už v prosinci.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott