Leoš Mareš: Dojemné vyznání lásky manželce Monice!

Leoš Mareš s manželkou Monikou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 13:44

Leoš Mareš zase jednou dal najevo, jak moc má rád svou druhou manželku Moniku, se kterou se vzali před dvěma lety. Populární moderátor zveřejnil v den jejích narozenin dojemný vzkaz.

Leoš Mareš a jeho manželka Monika mají v posledních týdnech co slavit. V únoru uplynuly dva roky od jejich utajované svatby. Včera pak žena jednoho z nejpopulárnějších moderátorů oslavila 39. narozeniny.

Hvězda rádia Evropa 2 na ně samozřejmě nezapomněla a na instagramovém profilu zveřejnila dojemný vzkaz, který dojal všechny fanoušky páru. „Všechno nejlepší k narozeninám lásko. Bez tebe bych nebyl,“ napsal Leoš.

Dočká se Monika nejhezčího dárku? Jak vás stars24.cz informoval, v posledních dnech se řešilo, jestli pár stojí o společného potomka. Zatímco moderátor má z prvního manželství dva syny, jeho současná žena je bezdětná. 

„Někdy je potřeba i štěstí,“ vysvětloval Mareš lidem, jak se věci mají. „To se nedá naplánovat,“ posteskla si jeho žena, která se o tom evidentně nepotřebuje bavit. „Takovou otázku bych na začátek od tebe nečekala,“ vyčetla Leošovi, který tlumočil dotazy fanoušků.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)