Těhotná Alena Šeredová prozradila POHLAVÍ MIMINKA?!

Alena Šeredová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 12:21

Alena Šeredová před několika týdny potvrdila, že je v 41 letech potřetí těhotná. Doma už má dva syny z předchozího vztahu. Co se jí narodí tentokrát? Modelka na sociální síti naznačila pohlaví dítěte.

Na konci ledna vás stars24.cz informoval, že Alena Šeredová je těhotná a brzy se stane trojnásobnou maminkou. Třetí dítě bude mít jiného tatínka než první dvě, rodačka z Prahy ho čeká s italským miliardářem Alessandrem Nasim.

Nejslavnějším partnerem a otcem jejích dvou dětí je italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon. S ním má česká kráska dvanáctiletého syna Louise Thomase a o necelé dva roky mladšího Davida Leeho. Chlapci se teď dočkají sourozence.

Světoznámá česká modelka dnes na instagramovém profilu naznačila pohlaví miminka u fotografie s bříškem. „Já se o tebe postarám, princezno,“ napsala Šeredová, která se tedy nejspíš dočká holčičky.

Uvidíme, jestli se dcera vydá ve stopách maminky, která udělala velkou kariéru v modelingu, kterému se začala věnovat v 15 letech, kdy absolvovala první focení. V sedmnácti vyrazila poprvé do Milána, světového centra módy. V roce 1998 se stala první vicemiss České republiky a na následné Miss World skončila na čtvrtém místě.

Témata: Alena Šeredová