Český lev 2020: Dagmar Havlová se po ceremonii ZHROUTILA!

Dagmar Havlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 8:30 | Aktualizováno: 9. března 2020 14:18

Po sobotním předávání Českých lvů následovalo nečekané drama. Na party, která následovala, se udělalo zle někdejší první dámě Dagmar Havlové. Co se hvězdě komedie Vlastníci přihodilo?

Dagmar Havlová se díky úspěšné komedii Vlastníci ve velkém stylu vrátila k filmu. Ocenili to i akademici, kteří jí za roli v tomto filmu nominovali na Českého lva. Sošky se předávaly včera večer v pražském Rudolfinu.

Bývalá první dáma usedla v publiku a na jeviště povolána nebyla. Jméno vítězky v její kategorii ji ovšem bezpochyby udělalo radost. Nejlepší herečkou v hlavní roli byla vybrána Tereza Ramba, její kolegyně z filmu Vlastníci.

Komedie získala ještě ceny za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli (Klára Melíšková) a za nejlepší scénář, a tak bylo jistě co slavit. Náladu však brzy všem zkazila neočekávaná událost.

Podle informací webu blesk.cz se Havlová po ceremoniálu zhroutila v uzavřeném VIP salónku. Kolegové jí ihned přispěchali na pomoc a po malé chvilce už manželku bývalého prezidenta odváželi domů do Střešovic.

Témata: Dagmar Havlová Český lev