Berenika Kohoutová o mateřství: Za tohle je strašně vděčná!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 21:18

Berenika Kohoutová se před několika týdny stala maminkou a oproti mnoha jiným ženám má velké štěstí. Sympatická herečka a zpěvačka na sociální síti prozradila, za co je ze všeho nejvíc vděčná.

Berenika Kohoutová už si několik týdnů užívá mateřství, v souvislosti s tím měla tento týden něco důležitého na srdci, „Už několikrát jsem se setkala s tím, že na mě někdo spiklenecky mrkal se slovy: ‘Ono to miminko teď stejně toho chlapa nepotřebuje, stačíš mu ty a prso’. Dobře, chápu. Ale toho chlapa potřebuju já!“ napsala na instagramu.

Po prvních týdnech má respekt především k matkám - samoživitelkám. „Skláním se před všema holkama, který v tom jsou samy. A samy myslím bez muže. Tleskám nám všem, holky,“ konstatuje.

„Jsem vděčná, že mám po svým boku někoho, kdo vyveze ten kočár i po horách a lesích a já se můžu jen dívat. Někoho, kdo mi v noci po kojení nabídne, že bude s naším dítětem chodit, když dítě nespí. Někoho, kdo mi okomentuje každou fotku v mini oblečku srdíčkem. I když jich je třistapadesát za den. Někoho, s kym se vystřídám při vaření večeře,“ popsala.

Populární herečka a zpěvačka je ráda, že má vedle sebe partnera. „Není to samozřejmost. A já jsem teď navíc občas dost nesnesitelná. Šestinedělí je supr! Takže díky, Kryštofe. Doufám, že budeme lámat ty skály spolu ještě hodně dlouho!“ dodala Kohoutová.

Témata: Berenika Kohoutová