Robbie Williams měl nahradit Mercuryho? Zpěvák přiznal, proč odmítl Queen!

Robbie Wiliams 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 20:37

Nahradit Freddieho Mercuryho je jeden z nejtěžších úkolů v šoubyznysu. Dobře si to nejspíš uvědomil zpěvák Robbie Williams, kterého kapela Queen před lety s touto nabídkou oslovila. Proč je odmítl?

Dva žijící členové kapely Queen, kytarista Brian May a bubeník Roger Taylor, nechtěli po smrti legendárního Freddieho Mercuryho přestat s koncerty. Nakonec našli zpěváka Adama Lamberta, oslovili ale i jiné popové hvězdy.

Ve vysílání rádia Sirius XM přiznal Robbie Williams, že od nich dostal nabídku. „Požádali mě, abych to dělal. Ačkoliv jsem normálně velice sebejistý, na tohle jsem neměl dostatek sebevědomí,“ řekl dle webu digitalspy.com.

„Pomyslel jsem si, že je uchráním od té drzosti, že bych se pokusil vystoupit na pódium a být stejný jako Freddie Mercury. Protože on je pro mě anděl. Je to bůh. Bylo to až moc strašidelné,“ konstatoval zpěvák.

K odmítnutí nabídky měl i finanční důvod. Prý se nechtěl dělit o výdělky. „Taky jsem tou dobou dělal stadiony. Nechtěl jsem dělit peníze mezi tři, to je ale jiný příběh,“ dodal Williams.

Témata: Robbie Williams skupina Queen Freddie Mercury