Agáta Prachařová ztratila nervy: Radši se nevyjadřujte!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 19:55

Zdá se, že Agáta Prachařová neprožívá zrovna nejšťastnější období. Trpělivost jí došla nejen s muži, ale také s fanoušky, kterým to dává jasně najevo. Teď je dokonce poprosila, aby ji už neotravovali.

Agáta Prachařová odcestovala před několika dny do Izraele, kde žije její maminka, a přibalila si s sebou divnou náladu. Lidi už vyzvala, aby nekomentovali, proč stojí na špičkách nebo proč špulí rty. Tím to ale neskončilo.

Fanoušci se se zlou potázali i tentokrát, dvojnásobná maminka se přitom s exotickou zemí pomalu loučí. „Poslední den… takže ty vlny dneska přeperu, kdo mi strčil tu cigaretu do ruky a kdo nerozumí, proč mám tyhle boty, tak ať se raději nevyjadřuje, ale zkusí google,“ vzkázala.

Věci ale evidentně nešly podle plánu, což dala na sociální síti jasně najevo. „Poslední session… jako vždy to stálo za prd… když se o něco moc snažíte, tak to prostě nejde… takže se musím vrátit a těm vlnám to ukázat,“ napsala Prachařová. 

Nezbývá nám než doufat, že se nálada Agáty zlepší a začne být k fanouškům opět o něco příjemnější. Jinak by o ně totiž klidně mohla přijít. 

Témata: Agáta Hanychová