Náhlý převoz do nemocnice! Z domu, kde bydlí Gottová!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 19:14

Dominika Gottová zatím neuspěla při hledání nového bytu, a tak zůstává ve středních Čechách u kamarádky. V těchto dnech se tam však odehrálo nečekané drama. Kdo musel do nemocnice?

Dominika Gottová si musí pospíšit s hledáním vlastního bydlení, moc štěstí ale doposud neměla. Nabídku od vdovy Ivany Gottové nevyužila, protože kvůli pracovnímu vytížení nestihla majitelce garsonky odpovědět. 

Nejstarší dcera legendárního zpěváka zatím žije u kamarádky ve středních Čechách. Právě jí postihly nečekané zdravotní potíže, které vyřešil náhlý převoz do nemocnice. „Mám nějaké ženské problémy a teď je řeším. Jestli budu muset na zákrok či nikoliv, zatím není jasné,“ řekla webu ahaonline.cz Šárka Rezková.

Na pražské Bulovce skončila s akutní příhodou břišní, momentálně se o ní starají na oddělení gynekologie. Možná i proto se Rezková rozhodla požádat slavnou podnájemnici, aby do konce března dům opustila. 

O zdravotních potížích ale s Dominikou nemluvila. „Ve čtvrtek přijela pozdě z práce v baru, a zatím jsme s ní s partnerem nemluvili. Pro nás je teď podstatné, aby se osamostatnila. Máme sami spoustu starostí,“ dodala zpěvačka. 

Témata: Šárka Rezková Dominika Gottová