Lucie Šafářová prozradila: Jaký je Tomáš Plekanec táta?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 17:11

Zatímco Lucie Šafářová je maminkou teprve chvíli, její partner Tomáš Plekanec má dlouholeté zkušenosti. Je to u nich doma znát? Tenistka prozradila, jaký je hokejista otec.

Už přes dva měsíce si Lucie Šafářová užívá mateřství, pár dní před Vánoci se jí a Tomáši Plekancovi narodila dcera Leontýnka. Rodiče nic nepodcenili a potřebnou výbavu pořídili předem. V těchto dnech se přesto vyrazila podívat, jestli jim něco nechybí.

Na instagramovém profilu totiž sdílela fotografii z veletrhu s věcmi pro děti. „To je novinek! Šmejdíme na veletrhu. Tady je lepší chodit bez kreditky, ale ta krásná miminka za to stojí!“ informovala fanoušky. 

Nakonec ji ze všech věcí zaujaly dupačky s nápisem „Tati, to dáš!“. „Že by pro tatínka?“ zvažovala Šafářová koupi oblečku. Plekance ale pochválila. „Musím uznat, že to dává dobře,“ konstatovala.

Hokejista, který má dva syny z předchozího vztahu, ostatně sliboval, že bude partnerce pomáhat, jak to jen bude možné. „Je to krásnej pocit, když je to mimčo malý a člověk může pomoct, a pro mě je to samozřejmost,“ nechal se slyšet před narozením holčičky.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec