Ewa Farna po porodu udivuje fanoušky: Už žádné boky jako skříň!

Ewa Farna 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 15:45

Ewa Farna před tři čtvrtě rokem přivedla na svět syna Artura, který roste jako z vody. Jeho maminka mezitím udivuje fanoušky tím, jak po porodu vypadá. Tuhle fotografii musíte vidět!

Brzy už to bude rok, co se Ewa Farna stala maminkou syna Artura, kterého má s manželem a členem své doprovodné kapely Martinem Chobotem. Chlapec jim dělá radost od loňského června, kdy se narodil.

Oblíbená zpěvačka v posledních dnech dokonale mate své fanoušky. Nedávno se někteří z nich radovali, že Ewa čeká druhé dítě. Na jejím instagramovém profilu se totiž objevila fotografie, na které má těhotenské bříško. V komentářích se hned začaly ve velkém objevovat gratulace, pozorní lidé si ovšem všimli, že šlo o rok starý snímek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Úno 29, 2020 v 10:56 PST

Přesto je současný vzhled Farne velkým tématem. Lidé totiž obdivují, jak se po porodu dostala zpátky do formy, což ilustruje další fotka na jejím účtu. Ewa by možná měla zvážit vyřazení písně o „bocích jako skříň“ z repertoáru. 

Příznivce navíc zaujaly její nové brýle, kterými se pochlubila. Nakonec ale musela zamáčknout slzu. Jak vás stars24.cz informoval, kvůli obavám z koronaviru jí v Polsku zrušili koncert.

Témata: Ewa Farna