Jiří Krampol narovinu o zdraví: Mohlo by to se mnou seknout!

Jiří Krampol 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 12:51 | Aktualizováno: 7. března 2020 19:15

Jiří Krampol letos oslaví už 82. narozeniny, není proto divu, že i jeho čas od času potrápí zdravotní potíže. Oblíbený herec dokonce promluvil o možné operaci. Mohlo by to s ním prý seknout.

Jiřímu Krampolovi dělá v posledních měsících starosti především zdraví jeho manželky Hanky, kterou opět hospitalizovali v léčebně, kde je pod dohledem odborníků. Nedávno si tam navíc přivodila úraz. Potíže má ovšem i známý bavič, což přiznal v rozhlasovém pořadu Ranní Dvojka. 

První zdravotní problém přiznal, když mluvil o svých ranních rituálech. „Já teď snídám v poslední době suchý chléb s medem a bílé kafíčko. Já bych nejedl vůbec, ale musím si vzít prášky na ředění krve, protože jsem měl zápal plic, tak na lačný žaludek to jíst nejde,“ svěřil se.

„Já když se probudím, tak asi hodinu přemýšlím nad kravinama, pak mám nějaký plán, že buď chodím dvakrát týdně plavat, nebo cvičit. Teď teda ne, protože se bojím té chřipky. Ale jakmile bude hezky, tak to zase začne. Snažím se udržovat, abych se nerozpadl,“ konstatoval herec a moderátor.

„Mrzí mě, že jsem si bohužel kdysi při představení zranil koleno a jak jdou léta, tak ta noha mě bolí a chtělo by to, jak říkal doktor Dungl, operaci, jenže zase pan profesor Špaček říká, ať se na to vykašlu, protože jsem starej a mohlo by to se mnou švihnout. A já jsem zbabělec, takže radši nikam nejdu,“ dodal Krampol.

Témata: Jiří Krampol