Tohle Dominika Gottová nerozdýchá! Timo Tolkki promluvil o bydlení v Česku!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2020 9:00 | Aktualizováno: 7. března 2020 18:34

Peripetie s hledáním vlastního bydlení pokračují, Dominika Gottová přišla i o byt, který jí pomohla najít vdova Ivana. Naopak Timo Tolkki má o bydlení v Česku jasno. Tohle nejspíš jeho manželka nerozdýchá.

Dominice Gottové se stále nedaří postavit se na vlastní nohy. Jak vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka nevyužila nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová. Brzy má navíc přijít o střechu nad hlavou u kamarádky.

V tuto chvíli není vyloučeno, že se s nabídkou pomoci ozve její stále ještě právoplatný manžel Timo Tolkki. Ten má v otázce bydlení jasno. „Plánuji si ale také zakoupit dům na okraji Prahy, chtěl bych tam mít i vlastní nahrávací studio,“ prozradil webu expres.cz.

Finský hudebník je momentálně v Mexiku, jak ale uvedl na sociální síti, má v horizontu několika týdnů v plánu návrat do Česka. Co bude náplní jeho dalšího pobytu u nás? „Koncem března mám nějaký byznys v Brně,“ zůstal Timo tajemný. 

V Česku ale nejspíš dlouho nepobude, v plánu má totiž hodně cestování. Čekají ho totiž vystoupení ve Spojených státech, Argentině, Brazílii a zbytku Latinské Ameriky.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová