Ewa Farna: Dobré i špatné zprávy! Jak na ní dopadl koronavirus?

Ewa Farna 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 16:18

Ewa Farna má dnes smíšené pocity. Radost jí sice udělala jedna změna, na kterou dlouho čekala, brzy jí ale štěstí opustilo. Zpěvačka totiž na vlastní kůži poznala dopady šíření koronavirové nákazy. Co se stalo?

Po tři čtvrtě roce od porodu prvorozeného syna Artura má Ewa Farna – zdá se – konečně čas také sama na sebe, což je něco, čeho mají ženy s mateřskými povinnostmi opravdu málo. Ona jej využila opravdu rozumně, což dokumentovala na sociální síti.

Dnes totiž na instagramovém profilu sdílela fotografii, na které kromě jejího úsměvu hned upoutají pozornost výrazné brýle. „U mě takové novinky! Ten svět je fakt hezký, zvlášť když ho člověk po dlouhé době pořádně vidí,“ zaradovala se populární zpěvačka.

K příspěvku připojila seznam chystaných vystoupení a dobrou zprávu brzy vystřídala špatná. „Aktualizace! Koncert 8.3. je z důvodu paniky kolem koronaviru odvolán. Pokusíme se společně najít nové datum,“ musela napsat do komentářů u snímku.

Zrušen byl nedělní koncert v polské Poznani, ačkoliv u našich severovýchodních sousedů je zatím potvrzen jediný případ nákazy koronavirem. V Česku, kde je k dnešnímu dni už 18 nakažených, se přitom podobné akce dosud neruší. Ewě je to tedy bezpochyby líto.

Témata: Ewa Farna