Rozdýchá to Jiřina Bohdalová? Ostrá slova bývalého kolegy!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 14:18 | Aktualizováno: 8. března 2020 21:18

Jiřina Bohdalová není úplně zvyklá na to, že jí někdo kritizuje, ale stalo se. Ve slovenských médiích se do ní opřel bývalý kolegy z roky zapomenutého zábavního pořadu. Co o legendární české herečce tvrdí?

O Jiřině Bohdalové se i vzhledem k jejímu věku – počátkem května jí bude už 89 let – mluví v Česku výhradně jen s obdivem. Stačí si vzpomenout na chválu, kterou si vysloužila po nedávné premiéře divadelní hry Gin Game. U našich sousedů se ale najdou lidé, kteří se do ní nezdráhají opřít.

Web týdeníku Plus 7 dní mluvil se slovenským komikem a hercem Jaroslav Ďuríčkem, který se s legendární herečkou zná z dob společného působení v zábavném pořadu Vtipnější vyhrává. „Tehdy byla ještě normální,“ řekl narovinu pro plus7dni.pluska.sk.

„Později, když se stala populární, jí to už otravovalo a vyhýbala se lidem. Potom se zas vrátila a vnucovala se. Každý herec, který je dennodenně v televizi, je nezajímavý. Divák se ho přežere. I herci, kteří dnes hrají ty odvary v televizi, jsou nešťastníci,“ nešetřil ostrými slovy.

Otázkou je, zdali se už ostrá slova někdejšího kolegy donesla k samotné Jiřině Bohdalové, která se na televizních obrazovkách objevuje dodnes. Naposledy přijala místo v pořadu, který jezdila natáčet až do Budapešti.

Témata: Jiřina Bohdalová