Ivana Gottová si to příště rozmyslí? Vztah s Dominikou opět utrpěl!

Gottová, Ivana 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 13:40 | Aktualizováno: 7. března 2020 9:36

Vztah mezi vdovou Ivanou Gottovou a nejstarší dcerou jejího zesnulého manžela Dominikou utrpěl další ránu. První jmenovaná se snažila té druhé pomoci s hledáním bytu, šťastně to ale neskončilo. Jak je to možné?

Když se vrátila do Česka, Dominika Gottová jasně deklarovala, že si chce časem najít vlastní bydlení. Zprvu jí to komplikovala přítomnost manžela Tima Tolkkiho, ten je ale momentálně v Mexiku. I díky tomu se tento týden schylovalo k tomu, že si nejstarší dcera legendárního zpěváka s někým plácne.

Ivana Gottová jí totiž přeposlala nabídku, o které Dominika tvrdila, že ji určitě přijme. Byla totiž velkorysá, nájem dle ní měla začít platit až čtvrtý měsíc. Jenže stars24.cz už vás informoval, že z toho sešlo. Vdova si tedy nejspíš příště pořádně rozmyslí, jestli bude nezvedené dceři svého zesnulého manžela ještě pomáhat.

Jak vlastně servírka vysvětlila, že bude nakonec v bytě jiný podnájemník. „Kvůli pracovnímu vytížení jsem té paní nestihla odpovědět, mrzí mě to! Jsem v jednom kole,“ řekla dle serveru expres.cz deníku Blesk.

Problémy s hledáním bydlení se tak potáhnou dál. „Měli strach mi byty pronajmout, protože se báli mého manžela Tima, který mi tady v Česku udělal přepadovku, a nebyli si jistí, jak to mezi námi je. Ale mohu všechny uklidnit: Nejsme spolu a bydlet spolu nebudeme,“ tvrdí Dominika.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová