Řepka má...? Pavel Novotný si slova Kristelové vyložil po svém!

Pavel Novotný 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2020 11:39 | Aktualizováno: 7. března 2020 16:26

Svérázně si bývalý bulvární novinář vyložil vzkaz rozzlobené Kateřiny Kristelové, partnerky fotbalisty Tomáše Řepky, který byl před dvěma měsíci propuštěn z vězení. Co by podle něj moderátorka neměla říkat?

Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný stále sleduje osudy některých vybraných celebrit, ačkoliv to už dávno není jeho práce. Do křížku se tak dostává třeba s Kateřinou Kristelovou, kterou často popichuje na sociálních sítích. Naposledy před pár hodinami, kdy se moderátorka zastávala svého partnera Tomáše Řepky.

Dnes jsou to na den přesně dva měsíce, co byl fotbalista propuštěn z vězení. Partnerka jeho pobyt za mřížemi připomněla. „Vy chudáčci, vy si myslíte, jak jste si nás namazali, jak jste nám to natřeli. Tomáš ale není žervé nebo niva, je to tvrďák, co si něco zažil a teď si i odseděl,“ vzkázala lidem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavel Novotný (@pavel_protekcni), Bře 5, 2020 v 6:12 PST

„Krym (kriminál – pozn. red.) z něj udělal lepšího člověka, fotbalistu i milence, kdyby na to došlo. To vaše trapný video, se mu smějeme ještě teďko. Jenom nám děláte reklamu, chudáčci. O přednášky teď nemaj zájem jenom školy, ale i nejvyšší management. Kdo se směje teď, co?“ dodala Kristelová. Novotný si ovšem její slova vyložil po svém.

„Poznámka o ‚lepším milenci‘ přejdu, coming out je vysoce citlivá věc a myslím, že takové prohlášení by za Tomáše neměl dělat někdo jiný. Mimochodem, o tom, že bojoval na Krymu, jsem absolutně neměl tušení,“ konstatoval na instagramu.

Témata: Pavel Novotný Tomáš Řepka Kateřina Kristelová