Vojtěch Dyk: PRAVDA o výchově tří chlapců!

Vojta Dyk a Tatiana Vilhelmová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 15:40

Sám Vojtěch Dyk má zatím sice jen jednoho potomka, doma se ale musí starat hned o tři chlapce, jelikož jeho manželka má dvě starší děti z předchozího vztahu. Populární herec a zpěvák nyní prozradil, jak to zvládá.

Když se loni na prvního máje Vojta Dyk v tichosti a tajnosti oženil s Tatianou Vilhelmovou, maminkou svého syna Aloise, už dobře věděl, že doma na něj čeká početnější než tříčlenná rodina. Novomanželka totiž oproti němu už jednou provdaná byla, a tak z jejího předchozího vztahu vyženil herec a zpěvák ještě dva starší syny.

Oblíbená herečka byla v letech 2005 až 2013 vdaná za filmového producenta Pavla Čecháka, s nímž má chlapce Františka a Cyrila. Její současný manžel před pár dny v rozhlasovém pořadu Blízká setkání prozradil, jak si se třemi kluky rozumí.

„Nevím, jak vychovávám. Lépe řečeno: nesnažím se vychovávat, ale dávat příklad. Nedokážu bejt přísnej. Jsem kamarádskej a často jsem jeden z nich. Mám tak najednou doma čtyři chlapečky. Pravda ale je, že někdy dokážu i zařvat. Ta harmonie je dobrá,“ prozradil na sebe dle webu rozhlas.cz.

Když nedávno nahrával desku v USA, děti logicky nehlídal. Ze zámoří si ovšem odvezl zajímavé poznatky. „Je to tam teď mnohem striktnější. Já tomu říkám totální demokracie. Všechno se tváří jako hrozně svobodný, ale ono to tak není,“ vysvětlil Dyk.

Témata: Vojtěch Dyk tatiana vilhelmová