Rosol vyjel po exmanželce Ochotské: Zasáhla hvězda seriálu Slunečná!

Michaela Ochotská 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 13:45

Lukáše Rosola a Michaelu Ochotskou dál pojí syn André a výchovu by si každý představoval jinak. Tenistu rozzlobily fotografie, které maminka chlapce zveřejňuje na sociální síti. Kritika se ale rychle obrátila proti němu.

Lukáš Rosol a Michaela Ochotská spolu nejsou už přes tři roky, déle než dva roky jsou rozvedeni. Tenista se navíc v lednu 2018 znovu oženil se svou nynější manželkou. Kdo by však čekal, že už je nebudu vzrušovat, co dělá ten druhý, ten je na omylu.

Daviscupový reprezentant to před pár dny názorně předvedl, když jeho bývalá manželka a matka jeho syna Andrého zveřejnila na instagramovém profilu smyslnou fotografii v košili. Rosol ihned začal ťukat do klávesnice.

„Z pozice matky by to chtělo trochu zodpovědnosti a respektu vůči našemu synovi, který se na tak vulgární a lascivní fotky svojí matky může za chvíli sám podívat. A aby tu četl komentáře (teď už smazané) že by jeho maminku někdo pomiloval a ona to lajkuje, to je opravdu ostuda,“ dal najevo, co si myslí. Brzy mu to ale vytmavila herečka Eva Burešová.

„Vulgární a lascivní fotky máte na každém kroku, billboardu, videoklipu. Žena v košili není vulgární. Co je podle mě horší, je vyjadřování otce k fotce matky jejich syna. Syn by určitě v budoucnu ocenil milé, laskavé chování plné podpory a lásky. Z toho si odnese určitě více. Snad se cítíte lépe, když jste se takto ‚dospěle‘ vyjádřil,“ dala mu lekci hvězda seriálu Slunečná.

Témata: Lukáš Rosol Michaela Ochotská Eva Burešová