Agáta Prachařová přiznala u fotky s mámou: S ženskýma mám problém!

Veronika Žilková s dcerou Agátou Prachařovou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 11:54

Agáta Prachařová je v těchto dnech v Izraeli na návštěvě u své maminky Veroniky Žilkové, fotografii s ní ale na sociální síti doprovodila zajímavým komentářem. Přiznala totiž, že má se ženami problém.

V poslední době to vypadalo, že má Agáta Prachařová problém především s osobami opačného pohlaví. Loni se jí rozpadlo manželství s hercem, hudebníkem a moderátorem Jakubem Prachařem, počátkem letošního roku neslavně skončil i vztah s podnikatelem Zdeňkem, s nímž strávila dovolenou v Thajsku.

Mimo Českou republiku se dvojnásobná maminka nachází i v těchto dnech, vyrazila totiž do Izraele, kde žije její maminka. Veronika Žilková tam doprovází svého současného manžela Martina Stropnického na diplomatické misi.

Slova, kterými modelka a moderátorka doplnila fotku se slavnou mámou, nejspíš leckoho překvapila. „Ženský s ženským mají obecně problém, ale s těmahle já nemám… Samota je občas dobrá, ale ještě lepší je mít o ní komu vyprávět,“ přiznala Agáta.

Pak ještě zveřejnila jeden další snímek, na kterém vytasila svůj klasický výraz. Rovnou proto připojila následující komentář. „Jo, tak jen pro všechny zase komentující… špulím… léta… takže už mám takovouhle pusu stále,“ vysvětlila rozvádějící se Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková