Jiří Suchý v nemocnici: Konečně se ví, co mu je!

Jiří Suchý leží v nemocnici, navštívila ho Jitka Molavcová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 11:16

Jiřího Suchého v posledních dnech trápí zdraví, doposud ale nebylo úplně jasné, co vlastně legendě Semaforu je. Až jeho mladší bratr Ondřej prozradil, co se od něj a lékařů dozvěděl. Je to vážné?

V úterý vás stars24.cz informoval, že legendárního principála Semaforu Jiřího Suchého upoutaly zdravotní potíže na nemocniční lůžko. Kvůli jeho pokročilému věku, letos oslaví už 89. narozeniny, o něj fanoušci pochopitelně mají strach, zvlášť když se pořádně nevědělo, co mu vlastně je, ačkoliv na fotce rozhodně nevypadal nějak vysíleně.

Jeho mladší bratr Ondřej Suchý nyní prozradil, proč sourozenec skončil v nemocnici. „Nacházíme se věku, kdy o sebe máme strach navzájem. U Jiřího momentálně jde, jak jsem dozvěděl, o stav vyčerpání a musí nutně odpočívat, což on velmi nerad,“ řekl serveru blesk.cz.

Fanoušci se ovšem strachovat nemusí, o život ohrožující stav by doopravdy jít nemělo. „Zatím je vše v pořádku, soudím podle toho úsměvného, co mi napsala Jitka Molavcová: V nemocnici mu dělají různá vyšetření a on se raduje,“ prozradil Suchý.

Jiřího trápí snad jen jediná věc, a to jsou zrušené akce, které musel kvůli zdraví odříct. Jedná se o dvě zrušená představení Semaforu a páteční koncert a besedu v Poděbradech u příležitosti vernisáže jeho obrazů.

Témata: Jiří Suchý