Dominika Gottová: Neodbytný Timo přišel s překvapivou nabídkou!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 8:24

Dominika Gottová možná až nyní zjišťuje, jaký doopravdy je její manžel Timo – pěkně otravný a neodbytný. Ačkoliv je momentálně v Mexiku, své ženě klid rozhodně nedopřává. Přišel totiž s překvapivou nabídkou.

Člověk by řekl, že když Timo Tolkki odjel do Mexika, bude od něj mít jeho stále ještě právoplatná manželka Dominika Gottová klid. Už mnohokrát jsme se ovšem přesvědčili, že finský hudebník umí být pěkně otravný.

Na vlastní kůži to opět poznala i nejstarší dcera Karla Gotta (†80), které Timo nedal pokoj, ačkoliv je na druhém konci světa. „Volal mi a pořád opakoval, jak mě chce zpátky! Už mě s tím unavuje, já s ním žít nechci,“ postěžovala si webu blesk.cz.

„Dokonce mi nabízel byt v Praze, že bychom v něm bydleli spolu a on platil půlku. Za prvé s ním bydlet nechci a za druhé v tom bytě byl nájem tisíc euro, to je asi 26 tisíc korun – a to je nereálné. Urazil se a zůstává v Mexiku!“ prozradila Gottová.

Sama Dominika navíc spěje k tomu, že se brzy přestěhuje do vlastního. S nečekanou pomocí vdovy Ivany Gottové sehnala garsonku, ve které navíc nebude muset první tři měsíce platit nájem. Nabídka je to opravdu lákavá.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki